Våra tjänster

Här kan ni läsa mer om Paintab Måleris tjänster. I menyn till vänster finns mer detaljerade beskrivningar om vad vi gör.

Målning
Att måla om är ett bra sätt att ge ett hus lite nytt liv. Det ger huset ett ansiktslyft men det ger framför allt huset ett nytt, fräscht lager skydd som gör att huset håller sig starkt ett bra tag framöver. För att läsa mer om Måleri på Paintab Måleri, gå till fliken Målning eller klicka här.

Dekoration
Ett enkelt och smidigt sätt att ge rummet ett nytt utseende är att dekorera väggarna med tapet. Utbudet är enormt! Välj en tapet, flytta in alla möbler till mitten av rummet så kommer vi och sätter upp tapeterna åt er! Vi utför även dekorationsmålning.
Läs mer här»

Industri- & plåtmålning
För att må bra på en arbetsplats är det viktigt att omgivningen man arbetar i är trevlig. Det är bevisat att vi behöver ljus för att må bra, självklart är det samma sak på en arbetsplats! Vi utför tvätt, rengöring samt målning av industrilokaler.
Läs mer här»

ROT-avdraget
Unna dig att renovera med hjälp av ROT-avdraget. Med ROT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden när du anlitar en professionell hantverkare för att renovera eller förnya ditt fritidshus, bostadsrätt eller ditt hus.
Läs mer här»